top of page
Zoeken

Shell jewelry: de trend voor de zomer 2024

Schelpkettingen

Nu de temperaturen stijgen en we naar het strand beginnen te verlangen, is er geen beter accessoire dan schelpensieraden om je naar de zomer te laten verlangen. Laten we afscheid nemen van de Barbie-trend van vorig jaar. Zomer 2024 staat in het teken van mermaid core. We hebben allemaal de ocean-inspired trend op TikTok gezien en hij gaat nog steeds hard! Schelpjuwelen hebben aan populariteit gewonnen en zijn helemaal in!


Waarom shell jewelry?


Wat maakt handgemaakte schelpjuwelen tot een must-have beach jewelry voor de zomer? Heel eenvoudig: de beachy vibe en tropische elegantie die ze aan elke look geven. Zeeschelpen blijven altijd de mooiste elementen in de natuur. Het is alsof je een stukje paradijs draagt waar je ook gaat! Je kunt het om je nek (of oren - je snapt het idee) dragen.


Stel je voor: je geniet van de zon op een strand, met het zachte geluid van turquoise golven op de achtergrond. Wat ontbreekt er nog? Dat klopt - de perfecte zomer juwelen om je beach babe look af te maken, en niets doet dat beter dan shell jewelry!


Complimentjes gegarandeerd!

Gigi Hadid schelpkettingen

Celebs die ocean-inspired juwelen dragen


Niet alleen fashion influencers omarmen de schelpjuwelen trend, ook celebs doen mee. Van supermodellen op de catwalk tot A-listers op de rode loper, juwelen van schelpen zijn favoriet bij de sterren.


Beyoncé, Rihanna, Gigi Hadid, Blake Lively en Zendaya zijn allemaal gespot met deze ocean-inspired schelpaccessoires. We kunnen zeker zeggen dat schelpkettingen een must-have zijn in de zomer!


Blake Lively schelpkettingen

Seashell jewelry inspo


Heb ik je al overtuigd? Je hebt nu waarschijnlijk inspiratie nodig voor schelpensieraden, nietwaar?


I’ve got you, beach babe! 


Onze handgemaakte juwelen van schelpen zijn ontworpen om eruit te zien als een tropische zeegodin en brengen je rechtstreeks naar het strand. Dus of je nu cocktails drinkt aan de kust of aan het skinny dippen bent in de zee onder de sterren, onze schelpjuwelen zullen zeker opvallen waar je ook gaat. Maak je klaar om de zomer in te duiken als nooit tevoren!


Van schelpoorbellen tot schelpkettingen, we hebben het allemaal!1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page